Cursussen

Ik ben sinds 1995 als docente schilderen werkzaam bij ’t Spandt, Kunstcentrum Toon, Stichting De Cultuurfabriek en sinds 2015 bij Centrum Intentie – IS – Essentie. Daar geef ik de volgende cursus:ruimte

Atelier voor Inspiratie (woensdag)

Een avond ontspannen creatief vormgeven in een tijd van haast! Jouw avond om te leren en te doen wat je altijd al graag wilde: schilderen! Als je nog geen ervaring hebt met schilderen, dan ga je stap voor stap. Gevorderden denken misschien aan de woorden van Vincent van Gogh: ‘Kon ik maar schilderen wat ik voel!’ Tijdens deze cursus zetten we visie, ervaringen en beelden uit het dagelijks leven om in de vorm van verf. We gaan op reis in een wereld van kleur, inzicht en eigen persoonlijke ontwikkeling. Kortom, een heerlijke schilderavond voor jezelf! Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij geen sprake is van competitie.

Woensdagavond: 19:30 – 22:00 uur (Startdatum: laatste week van september)
25 lessen: €275,-

Atelier voor Inspiratie (vrijdagochtend en -middag)

Een hele dag naar je eigen schildersatelier zonder dat je onderbroken wordt door een rinkelende telefoon, huilend kind of blaffende hond die uitgelaten moet worden? Een diepe wens om te schilderen, maar is het er nooit van gekomen? Dan is Open Atelier zeker een goede stap. Genieten van kleuren en de geur van de verf, het bewegen van de kwast op het doek en de vorm die ontstaat. Jezelf ontwikkelen en vertrouwen dat beelden die in je opkomen waardevol zijn! Schilderen geeft innerlijke rust en inzicht. Iedere cursist zal op zijn niveau individueel begeleid worden, waarbij geen sprake is van competitie.

Vrijdagochtend: 10:00 – 12:30 uur (Start: laatste week van september) – 25 lessen: €275,-
Vrijdagmiddag: 13:00 – 15:30 uur (Start: laatste week van september) – 25 lessen: €275,-

  • Voor extra inspiratie zijn er lezingen en excursies
  • Vrij werken met de mogelijkheid om aan kunstprojecten mee te doen
  • Gratis parkeren
  • Gratis proefles

Docente: Neeltje Alblas
20 jaar ervaring met lesgeven bij ’t Spandt, Toon je Talent en De Cultuurfabriek

Wilt u meer weten? 0183 – 636498

Locatie: Weverstraat 1 (kijk op de parkeerplaats bij de Munterflat rechts in de hoek beneden)
4204CA Gorinchem

Parkeergelegenheid
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, ook toegankelijk voor mindervaliden.